Dieven Bij een bedrijfspand met behulp van politieheli opgepakt in Jubbega

VeenstraMedia

JUBBEGA – In de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 december kregen we een melding van een inbraak bij een bedrijf aan de Gorredijksterweg in Jubbega. De daders, voorzien van bivakmutsen, hadden verschillende goederen uit het bedrijf al in een aantal tassen gestopt. Ze werden vervolgens door de eigenaar van het bedrijf overlopen. Na aanroepen door hem renden de personen het pand uit. De alerte eigenaar had inmiddels ook de politie gebeld.

Een zoekactie volgde waarbij meerdere politie eenheden en een politiehelikopter werden ingezet. Uiteindelijk werden in Beetsterzwaag 2 mannen en 1 vrouw aangehouden. De door de verdachten gebruikte auto werd in beslag genomen.
Fotograaf VeenstraMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Brand in Afzuiginstallatie bij grillhouse in Drachten

Drachten – De brandweer van Drachten werd dinsdagavond om 19.38 uur gealarmeerd voor een brand in Grillhouse Damascus aan de Zuidkade in Drachten. Bij eetgelegenheid Grillhouse was brand uit gebroken in een Afzuiginstallatie. Bij aankomst van de Brandweer werd direct het naastgelegen platte dak betreden. De Brandweer wist het vuur […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!