Drie voertuigen betrokken bij ongeval in Wildervank

VeenstraMedia

Wildervank – Maandagmiddag rond 13:20 uur heeft zich een aanrijding voorgedaan op de J.Kammingastraat in Wildervank. Volgens getuigen wilde een bestuurster een oprit inrijden naast de woning. Dit werd niet tijdig opgemerkt door een achteropkomende automobilist(e) waarop een botsing volgde.

Mogelijk heeft de laagstaande zon hier een rol in gespeeld. Door de klap schoot 1 van de betrokken wagens tegen een geparkeerde auto. Deze belandde hierdoor in het Oosterdiep. In ieder geval 1 persoon is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie Drenthe heeft de aanrijding in kaart gebracht.

Berger Hamstra uit Tynaarlo kwam met twee voertuigen ter plaatse om de drie voertuigen af te slepen. De doorgaande weg is enige tijd afgesloten geweest.

Fotograaf DG-Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Bestuurder raakt gewond na botsing tegen boom in Eastermar

EASTERMAR – Bij een aanrijding op de Saedwei is woensdagmiddag omstreeks kwart over 1 een automobilist gewond geraakt. Hij reed een paar honderd meter na de kruising met de Mûntsegroppe door onbekende oorzaak tegen een boom en moest door de brandweer van Drogeham bevrijd worden. Hij is daarna per ambulance […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!