Drie Minderjarigen aangehouden na poging straatroof in centrum van Drachten

VeenstraMedia

Drachen – drie Minderjarigen aangehouden na poging straatroof in Drachten.

De politie heeft dinsdagavond drie jongens uit Drachten aangehouden, Ze worden verdacht van een poging tot een straatroof. De jongens zijn 16 en 17 jaar oud.

De politie kreeg dinsdagavond tegen 21.15 uur een melding van een getuige die zag dat vier jongens achter een man aanliepen op de Zuiderbuurt in Drachten. Ze bleven hem volgen en de getuige vertrouwde de situatie niet en belde de politie.

de politie kwamen met meerdere eenheden zeer snel bij de melding, waarna de vier verdachten wegrenden. de politie wisten na een korte achtervolging drie van de vier verdachten aan te houden. Onderweg werd er een mes weggegooid en een zakje met vermoedelijk drugs.
Die zijn in beslag genomen. De politie gaat de drie jongens vandaag verhoren. Het mogelijke slachtoffer heeft aangifte gedaan. Foto redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Video Fietser ernstig gewond na aanrijding met taxibus op de Gouke Boelensstraat in Drachten

DRACHTEN – Een fietser is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een taxibus op de Gauke Boelensstraat. Ter hoogte van voetbalvereniging V.V. Drachten werd de man op zijn fiets geschept door een taxibus. Politie, ambulance en de traumaheli kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer. […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!