Video Fietser ernstig gewond na aanrijding met taxibus op de Gouke Boelensstraat in Drachten

VeenstraMedia

DRACHTEN – Een fietser is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een taxibus op de Gauke Boelensstraat.

Ter hoogte van voetbalvereniging V.V. Drachten werd de man op zijn fiets geschept door een taxibus. Politie, ambulance en de traumaheli kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer. De traumaheli landde op de naastgelegen parkeerplaats. Na behandeling door ambulancepersoneel en de arts van het Mobiel Medisch Team, is het slachtoffer met spoed per ambulance naar het UMCG gebracht.

Vanwege het ongeval sloot de politie de weg en het parkeerterrein af. De taxibus raakte zwaar beschadigd. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Video Veenstra-media foto’s Henk en redactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

bestuurder gewond na botsing tegen boom op de Alde Laweiswyk bij Drachtstercompagnie

DRACHTSTERCOMPAGNIE – De hulpdiensten kregen vrijdagochtend een melding van een eenzijdig ongeval op de Alde Laweiswyk. Politie, brandweer en ambulance werden naar het ongeval gestuurd. Ter plaatse bleek een automobilist met zijn auto tegen een boom te zijn gebotst. Van een beknelling was geen sprake. De brandweer van Ureterp heeft […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!